Forældrekursus – skilsmisse & samlivsbrud

- ved Ane Mikkelsen

Et samlivsbrud med en partner man har fået børn med, er for mange en stor omvæltning, der kan medføre store følelser som sorg, vrede og afmagt.

Mange nærer et inderligt ønske om, at komme godt videre efter bruddet i familien, og være i stand til at indgå i et sundt forældreskab omkring de fælles børn.

Om kurset:

Kurset har især fokus på den enkeltes og det fælles forældreskab efter skilsmissen, og hvordan man bedst støtter sine børn i det livsvilkår det er for dem, at have skilte forældre.

På kurset kommer vi omkring relevante temaer – bl.a. samarbejdsformer & kommunikation, at skabe gode overgange for børnene mellem to hjem, børns reaktioner & behov, – samt temaer der undervejs viser sig at være vedkommende for de forældre, der deltager i gruppen.

Kurset veksler mellem undervisning, refleksioner og fælles drøftelser.

Hvem kan deltage:

Kurset er for forældre der er skilt og har børn sammen, og som ønsker at styrke forældreskabet omkring børnene – sit eget og det fælles. Begge forældre er velkommen til at deltage, og det er også muligt at deltage uden den anden forælder.

Kurset henvender sig både til forældre der gennemgår et samlivsbrud, forældre hvor samlivsbruddet er forholdsvis nyt og forældre hvor samlivsbruddet ligger længere tilbage.

praktiske oplysninger:

Kurset foregår over 5 gange a 2 timer

  • Pris: 1500 kr.

  • Kursusdage og tidspunkt: Gruppeforløbet planlægges ud fra de henvendelser der kommer, så kontakt mig endelig, og bliv skrevet op på listen over gruppedeltagere. Du vil så høre fra mig, så snart gruppen er klar til at starte. Tidspunktet for kurset vil være om aftenen, hvor de fleste har fri – kl. 18.30-20.30

  • Tilmelding: Du tilmelder dig via telefon 61270495 eller mail ane@huset8.dk

Din tilmelding er registreret, når beløbet er betalt. Tilmeldingen er bindende.

Betaling via bankoverførsel til Haderslev Kreditbank Reg:7932 Kontonummer:0004052244 – noter gerne dit fulde navn og “forældregruppe” ved indbetalingen.

Der vil under og efter kurset være mulighed for at tilkøbe yderligere støtte til at arbejde med sin familie, sig selv, eller et par-forløb for skilte forældre, hvis det ønskes.

Se også “gruppetilbud for børn – skilsmisse”, hvor børnene i gruppeforløber kommer omkring temaer, der for dem er relevante i forhold til livet i familien efter skilsmissen.