Konflikthåndtering i familien

- ved Ane Mikkelsen

Mange familier oplever i en travl hverdag, at støde ind i alt for mange konflikter, som påvirker trivslen i familien, og hvor man som forælder kan sidde tilbage når dagen er slut, og reflekterer over den kontakt man har haft med sine børn, de timer man var sammen, og hvor ønsket måske var anderledes, end den virkelighed der udspillede sig.

Andre familier kan opleve det modsatte – her har ønsket om hygge og kvalitetstid i en travl hverdag, taget over på sådan en måde, at forældrene undgår krav eller vigtige samtaler med børnene, for at undgå konflikter. Dette kan bevirke at regler, værdier og forventninger til hinanden i hjemmet skrider, og børnene kan måske opleve deres forældre som utydelige.

Hvordan finder man balancen? Hvordan får man mødt hinanden i de øjeblikke der er, og med de forskellige sind og behov der måtte være? Hvordan er man som forælder tydelig, uden at skælde ud?.. og mange flere spørgsmål.

Det tager vi fat på disse aftener.

Praktiske oplysninger:

Temaet forløber over to aftener a 2 timer – der er 2 uger mellem første og anden aften.

  • Pris: 500 kr. for begge aftener
  • Datoer og tidspunkt: kommer snart – imellemtiden, kontakt mig da endelig og lad os få en snak om hvad du/I kunne have brug for. Du kan også allerede nu blive skrevet op, således at du bliver kontaktet vedr. den endelige tilmelding, når datoerne for aftenerne er på plads.
  • Tilmelding: Du tilmelder dig ved telefon 61270495 eller via mail ane@huset.dk

Din tilmelding er registreret, når beløbet er betalt. Du betaler via bankoverførsel til Kreditbanken Haderslev, Reg:7932 Kontonummer: 0004052244 – noter gerne dit fulde navn, samt temaet på forældreaftenen ved indbetalingen.