Kom ud med sproget!

- ved Lone Koed

! OBS! pt. tilbydes ikke gruppeforløb grundet covid-19

Nogle børn og unge oplever, at de bliver usikre og bange for at sige noget på klassen – det kan både være at række hånden op, deltage i gruppediskussioner eller holde oplæg.

Det opleves ofte som en stor belastning, og kan have både fysiske og psykiske konsekvenser, som ondt i maven, hovedpine og søvnløshed. Det kan være en ond cirkel, der kan være svær at træde ud af, når først man begynder, at opleve sig selv – eller blive oplevet af andre, som “den stille”.

Der kan være mange grunde til, at man har ængsteligheder ved at sige noget i klassen. Det kan være på grund af tidligere dårlige oplevelser, som mobning eller en generel usikkerhed på sig selv. “Er jeg god nok, og tæller min mening?”

I dette forløb, vil du komme til at arbejde med dine tanker omkring dig selv, og andres syn på dig. Du vil få hjælp til at styrke dit mod, og vi vil arbejde med, hvad der motiverer dig til forandring, så du kan få sagt lige det du vil, når du vil det. Du vil komme til at arbejde ud fra dit individuelle mål om forandring, så det kommer til at tage udgangspunkt i dig, og det du vil opnå.

I gruppen skabes der rum til erfaringsudveksling, opbakning og støtte. Derudover er det godt, at have nogle at øve sig med.

Forløbet strækker sig over 5 aftener a 2 timer. Derudover tilbydes en 6. “boost” aften, ca 1½ måned efter endt forløb. Dette inkluderet i prisen.

Der vil max være 6 deltagere.

PRIS 1600 kr.

Der tilbydes individuelle samtaler sideløbende. Kontakt mig gerne for pris.