Styrk dit barns trivsel & udvikling

- ved Ane Mikkelsen

Mange børn og unge oplever trivselproblematikker, som viser sig på forskellige måder – koncentrationsbesvær, ondt i maven eller hovedet, indelukkethed, søvnbesvær, overvældende træthed, kontaktsøgende, grænsesøgende, skolefravær, ængstelighed, udadreagerende adfærd mm.

Det kan være vanskeligt som forældre, at finde balancen mellem at tolke og handle i overensstemmelse med barnet/den unges behov og egne forventninger eller billede af sig selv som forælder. Det kan være vanskeligt at vide, hvor meget og hvornår man som forældre bør bekymre sig, og hvordan man skal gribe det an, eller snakke med sit barn om det man oplever.

Mange forældre oplever, at deres børn trækker sig i kontakten, når noget er svært, og ikke vil snakke om det. Det kan efterlade enhver forælder fortvivlet og afmægtig.

Disse aftener stiller vi bl.a. skarpt på, hvad der kan ligge bag de symptomer jeres børn viser i forhold til ikke at trives optimalt, hvad de med deres adfærd forsøger at fortælle, og hvad børn og unge kan have brug for fra deres forældre, når de oplever ikke at trives, samt hvordan I kan snakke med jeres børn om det, I som forældre oplever.

Praktiske oplysninger:

Temaet forløber over to aftener a 2 timer – der er 2 uger mellem første og anden aften.

  • Pris: 500. kr for begge aftener.
  • Datoer og tidspunkt: kommer snart – imellemtiden, kontakt mig da endelig, hvis du tænker det kunne være noget for dig. Så kan du blive skrevet op, og vil blive kontaktet, når datoerne for aftenerne er på plads.
  • Tilmelding: Du tilmelder dig ved telefon 61270495 eller via mail ane@huset8.dk

Din tilmelding er registreret, når beløbet er indbetalt. Du indbetaler til Kreditbanken Haderslev, Reg: 7932 Kontonummer: 0004052244 – noter gerne dit fulde navn og temaet for forældreaftenen ved indbetalingen.

Tilmeldingen er bindende.

Se også – “samtalegrupper for børn”, som har temaer som skilsmisse, sygdom i familien, trivsel.